Hvil i fred i skovens smukke omgivelser

En traditionel kirkegård er ikke længere den eneste mulighed, der er for at blive begravet.

Dansk Skovbegravelse tilbyder en unik mulighed for at få sin urne nedsat i en privat fredskov i ikke indviet jord. En skovbegravelse er derfor neutral i forhold til religion.

Dansk Skovbegravelse i Fredericia tilbyder urnenedsættelser i smukke kuperede omgivelser i en mere end 100-årig ege – og bøgeskov ved Fredericia, lige ned til Lillebælt.

Vores skov er en naturskov, hvor der ikke drives kommercielt hugst og skoven passer i det store og hele sig selv. Vælter der et træ, laver vi brænde ud af stammen, mens resten får lov at ligge og formulde sig i skovbunden.  

Den smukt beliggende skov på 5,5 hektar er en del af Lillebælt fredningen, som beskytter den unikke natur i skoven. Der er i første omgang udtaget 1,5 hektar af skoven til selve urnegravpladsen.

Et urnegravsted i skoven vil for mange være opfyldelse af drømmen om et sidste hvilested med udsigt over Lillebælt, trætoppe og til lyden af stilhed.

En skovbegravelse er en naturgrav og skal ikke vedligeholdes eller udsmykkes, men kan afsluttes med en mindeplade, som nemt kan bestilles her. Har du brug for en bedemand kan du eventuelt kontakte bedemand Lene Mønster.

Læs mere eller download vores brochure. Du er altid velkommen til
at kontakte os med store som
små spørgsmål.

Et træ i skoven