Familien Schou

Dansk Skovbegravelse er et familieejet selskab, som tilstræber at give den bedste personlige betjening til vores gæster omkring et emne, som kan være lidt uvant for mange mennesker at håndtere. 

Vi koncentrerer os udelukkende om skovbegravelsen i Fredericia, og lægger stor vægt på at vise skoven frem og fortælle om, hvilke muligheder der er for en skovbegravelse hos os. Det er også muligt at kombinere en skovbegravelse med en askespredning på havet ved hjælp af en askedeling. Vi anbefaler at kontakte os for oplysninger omkring hvad der kræves af tilladelser til en askedeling.

Dansk Skovbegravelse tilbyder som den eneste en mulighed for en begravelse i en privat skov i ikke indviet jord i Fredericia Kommune og hele trekantområdet ned til grænsen. Vi arbejder løbende på at videreudvikle og forbedre vores skovbegravelses koncept, så det hele tiden lever op til vores gæsters forventninger.

Vores skov blev i 2019 godkendt af såvel Fredericia kommune som Kirkeministeriet. Samtidig er Fredericia kommune garant for, at der altid vil være tilsyn med skoven og at den aftalte fredningsperiode overholdes. Det er et krav at urnen til afdødes aske skal være biologisk nedbrydelig.

Vi bruger ikke nogen former for gødning eller pesticider og lader nedfaldne grene ligge på jorden, så de kan blive nedbrudt af biller, larver og svampe. Samtidig optager vores skov ca. 45 T CO2/år. Med disse tiltag lever vi op til flere af FN`s relevante verdensmål, som for os er mål nr. 13 og 15.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros eller ønsker yderligere information.

Blomster