Efter min mors eget ønske, er hun nu nedsat i skoven med udsigt over Lillebælt. Vi har valgt ikke at sætte sten eller navneplade, fordi vi så føler at kunne mærke hende i alle danske skove. Tak for en god oplevelse.
Kim, Rude

En helt fantastisk udsigt, utroligt fredfyldt og en fantastisk forståelse og ro, der giver mulighed for at få taget den sidste afsked. Så tusind tak for hjælpen i forbindelse med mine forældres død.
Rune, Kolding

Vi har længe været i tvivl om, hvad der skulle ske med os, når vi dør. Leif foretrak måske en urnegravplads på en kirkegård. Bodil ville ikke have et mindested, fordi hun i sin barndom havde fået nok af kirkegårde. Hun havde stået ved sin fars grav sammen med sin sørgende mor. Men så fandt vi en fælles løsning, da vi så, at der er oprettet en skovbegravelsesplads i Hagenør ved Lillebælt. Vi besøgte stedet sammen med skovens meget hjælpsomme ejer, Sven Schou, og straks var vi betagede af de slanke bøge, det bakkede terræn og udsigten til Lillebælt. Nu har vi købt to steder til urnenedsættelse. Vi vil tage børn og børnebørn med ud og se vores sidste hvilesteder.
Bodil og Leif, Fredericia

Vi er et ægtepar der er meget glade for naturen, og da vi er kommet i en alder hvor livet nærmer sig sin afslutning, besluttede vi os for at undersøge mulighederne for en skovbegravelse. Da vi har pårørende i trekantområdet, og da firmaet “Dansk Skovbegravelse ” har et skovområde ved Lillebælt rettede vi henvendelse til det. Efter en rundvisning i området har vi nu reserveret to pladser. Vi har under forløbet oplevet en udmærket, såvel administrativ som personlig kontakt. Vi vil til en hver tid give firmaet de bedste anbefalinger.
Hanne og Vagn, Kolding

Har været på besøg i den dejligste skov for at mit træ. Troede ikke jeg kunne besøge skoven, da jeg har begrænset gangfunktion. Min veninde tilbød sin hjælp, så vi tog en udflugt til skoven. Hun havde medbragt sit kamera, derfor kunne hun ved hjælp af fotos + små videoer “vise mig rundt” i skoven og derved give mig en ide om, hvordan skoven så ud og hvilket træ, der var det mest oplagte. Fin og god oplevelse under venlig, kyndig og oplysende vejledning. Jeg “fik” mit træ + en hyggelig tur med udsigt over vandet fra bænken ved skoven. Tak for hjælpen Sven.
E. Hørup, Vejle

Vi er ovenud tilfredse med arrangementet i lørdags, og meget taknemmelige for at alle vores mors sidste ønsker kunne indfries, til urnenedsættelsen. Tak for det. Vi synes det var en utrolig smuk, uhøjtideligt og  mindeværdig oplevelse. Vi har fået meget positiv feedback fra folk der deltog, der nu selv overvejer en skovbegravelse.
Jane, Fredericia

 “Det er et smukt smukt sted der dannede ramme om et smukt farvel. Der er god service og god mulighed for at sætte sit helt eget præg på dagen. Vi har kun oplevet stor hjælpsomhed.”
Trine, Fredericia