Ny type reservationer

Det er nu blevet muligt at forhåndserhverve et gravsted med en fredningsperiode på 10 år. På den måde kan man gøre det nemmere for de efterladte, da det hele er ordnet og betalt til den dag gravstedet skal bruges. 

Er du lidt i tvivl om en skovbegravelse er det rigtige for dig kan vi nu tilbyde en for reservation som løber i 2 år. Denne reservationstype henvender sig til personer, som synes godt om vores skov og måske endda har fundet det rigtige træ at blive nedsat under, men gerne vil have lidt mere tid til overvejelserne.  

IMG_0851

Kom til Åben Skov

På grund af den store interesse for vores tidligere Åben Skov arrangementer vil vi fremover gerne invitere til Åben Skov arrangement hver den første søndag i måneden kl. 11.00.

Vi mødes på parkeringspladsen på Hagenørvej lige overfor Hagenørvej nr. 63.

Tilmelding er ikke nødvendig, men da vi gerne vil gøre fremvisningen så personligt som muligt, forsøger vi at holde antallet af deltagere på et passende antal. Kan I ikke få datoerne til at passe i jeres kalender eller ønsker I en privat rundvisning, er I velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en dato der passer jer.

I forlængelse af vores nylige officielle indvielse, hvor vi plantede et lille bøgetræ, vil vi i de kommende måneder tilbyde vores gæster et lille selvsået bøgetræ i forbindelse med en reservation eller en urnenedsættelse.

 Vi glæder os til at se jer.

DSC_6988