• En urnenedsættelse med 10 års fredning koster 9.900 kr.
  • En forhåndserhvervelse af et gravsted med 10 års fredning koster 9.900 kr. Denne mulighed gør det nemmere for de efterladte, da det hele er ordnet og betalt til den dag gravstedet skal bruges.

Reservation

  • En reservation for 10 år koster 5.000 kr. Ved brug af reservationen indenfor de 10 år fratrækkes 500 kr./år, som der er tilbage af reservationen.
  • En for reservation for 2 år koster 1.000 kr. Denne reservationstype er en god mulighed for personer, som overvejer om en skovbegravelse er det rigtige for dem og ønsker mere tid til overvejelserne.

Familietræ

  • En reservation af et helt familie træ med plads til typisk 12 urner koster 45.000 kr. inklusiv nedsættelse af 4 urner med 20 års fredning. Efterfølgende nedsættelser følger den til enhver tid gældende prisliste.
  • En reservation af et halvt familie træ med plads til typisk 6 urner koster 30.000 kr. inklusiv nedsættelse af 2 urner med 20 års fredning. Efterfølgende nedsættelser følger den til enhver tid gældende prisliste.

Reservationer og nedsættelser kan normalt altid forlænges ved udløb, til den til enhver tid gældende prisliste.

Pårørende er meget velkomne til selv at nedsænke urnen og dække den til med den opgravede jord. Ved ønske er vi naturligvis behjælpelige med den praktiske nedsættelse af urnen eller asken.

Vi vil altid deltage i selve urnenedsættelse og i forbindelse med bestilling af en nedsættelse, reservation, forhåndserhvervelse eller for reservation indgår der en privat rundvisning i skoven. 

I de ovennævnte fredningsperioder vil der ikke forekomme yderligere omkostninger til vedligeholdelse, pasning eller lignede af urnegraven.